0182-514988
Vorige | Volgende

Voorwillenseweg 149 GOUDA

Vraagprijs € 595.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Nabij stadscentrum van Gouda, zeer centraal en nabij vele openbare voorzieningen, gelegen perceel grond met mogelijkheid tot het bouwen van een vrijstaande woning.

Perceeloppervlakte van totaal 5.131 m²


Wonen in uw eigen natuurterrein én tegen het centrum van Gouda? Het kan!!

Zeer verrassend en werkelijk uniek is deze bouwkavel van maar liefst ca. 5.131 m².

Achter de oude lintbebouwing van de Voorwillenseweg is deze grote en bijzondere bouwkavel gelegen met zeer veel privacy. Op het terrein ligt een bouwvlak voor één zeer royale woning die omgeven is door rust en ruimte. Het geheel is te bereiken via de autoluwe Voorwillenseweg en een erfdienstbaarheid langs huisnummer 149.

Het terrein biedt een tal van mogelijkheden zoals het realiseren van een bijzonder fraaie tuin met water, terrassen, vijvers en/of het houden van een paar hobbydieren. Zelfs het houden van paard behoort tot de mogelijkheden. En dat alles met optimale vrijheid en privacy.

Het perceel beschikt op dit moment over één bouwvlak waarop een vrijstaande woning gerealiseerd mag worden. In het verleden heeft er een tweede bouwvlak op deze grond gelegen en er zijn op dit moment gesprekken gaande over het opnieuw verkrijgen van dit tweede bouwvlak. Verkoper laat dit naar wens over aan potentiële kopers. U hebt de keus het perceel alleen te bewonen of verder te ontwikkelen naar twee vrijstaande woningen.

De percelen grond liggen zeer nabij vele openbare voorzieningen en op fietsafstand van het gezellige centrum van Gouda. Door nieuwe technieken in de spoorbaan is deze opvallend stil en stoort zelfs niet in een gesprek!


Bijgevoegde foto's zijn woningen die passen binnen het bestemmingsplan maar zijn niet vergund of getoetst door de welstand wat inhoud dat deze impressies van de architect enkel ter kennisgeving en indicatief gebruikt kunnen worden.

Wonen in uw eigen natuurterrein, het kan!Een woning kopen? Neem uw eigen NVM Makelaar mee!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
5131 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Gouda
Sectie
K
Perceel
8686
Oppervlakte
2881 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Gouda
Sectie
K
Perceel
8763
Oppervlakte
2250 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, beschutte ligging, landelijk gelegen, open ligging
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object