Professionele taxaties op basis van de marktkennis en ervaring in Gouda, Haastecht en omgeving.

Wanneer u een woning gekocht heeft, heeft u waarschijnlijk voor het aanvragen van uw financiering een taxatie nodig. Ook bij het oversluiten van een hypotheek moet er vaak een taxatie plaatsvinden van de desbetreffende woning.

Kalmeijer Makelaars weet de waarde van een woning / bedrijfspand deskundig in te schatten. Door middel van het volgen van opleidingen zorgt de taxateur ervoor dat hij op de hoogte is en blijft van de laatste ontwikkelingen en modellen op dit gebied. Daardoor bent u gegarandeerd van een juiste waarde. Ook voor NWWI taxaties kunt u bij ons kantoor terecht.

De kosten van een taxatie hangt af van het object. Indien het een NWWI taxatie betreft, dient u rekening te houden met extra kosten welke het NWWI voor de validatie rekent. Deze kosten dienen doorberekend te worden aan de opdrachtgever. Momenteel bedragen deze kosten € 35,- excl. BTW. Mocht u willen weten wat een taxatie voor u kost of wilt u een afspraak maken, neem dan contact met ons op. U krijgt uw taxatierapport altijd voor een zeer scherpe prijs en uiteraard met de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Nu aanvragen